четвъртък, 21 ноември 2013 г.

Приказна ваканция в Малта

Тази невероятна островна страна очарова своите посетители с прекрасната си природа и запазена старовремска архитектура. Малта е известна като „Страната на рицарите”, благодарение на запазеното си историческа наследство.

Удобните и прекрасни хотели, лазурното море и живописните брегове правят тази прекрасна страна толкова предпочитано място за почивка. Тук може да се насладите на гостоприемно отношение, любезно обслужване и вкусни ястия. 

Мата
Малта разполага и с множество забележителности, а градове се отличават с интересния си облик. Прекрасната атмосфера тук наистина ще ви вдъхнови.

Множеството ресторанти, чудесните заведения, уютните кафенета и лъскавите барове ще направят престоя ви тук наистина великолепен. Ще можете да се насладите на невероятните вкусове на малтийската кухня и да опитате от местните ястия.

Живописната природа на Малта, лазурното море, китния облик на тамошните градчета и запазената старинна архитектура нареждат тази прекрасна островна страна сред най-желаните места за отдих и почивка. Избирайки Малта за вашата ваканция бъдете сигурни,че ще се насладите на един великолепен престой и множество запомнящи се моменти.